Uw Keukenspeciaalzaak - Baars Topkeukens - Hengelo
Loader

Baars Topkeukens

Dé keukenspeciaalzaak voor Hengelo en omstreken

Niet zomaar een kwaliteitslabel

Keukenspeciaalzaken met het kwaliteitslabel ‘Uw Keukenspeciaalzaak’ garanderen u vakkundig en professioneel advies en de beste kwaliteit. Er zijn veel keukenzaken waar u uw nieuwe keuken kunt kopen. Echter, er zijn niet veel showrooms waar u er zeker van kunt zijn dat uw keuken volledig afgestemd wordt op uw wensen en eisen én waar u altijd een eerlijke prijs betaalt.

U bent op zoek naar een nieuwe keuken…

…en wilt er zeker van zijn dat u op vertrouwde, eerlijke wijze geholpen wordt. Het klinkt misschien volkomen logisch, maar helaas zijn er ook voorbeelden en verhalen die het tegendeel bewijzen. Bij Baars Topkeukens hanteren we daarom een transparante werkwijze waarin onze kernwaarden centraal staan. Hierdoor bent u gegarandeerd verzekerd van een perfect eindresultaat: een keuken die bij uw persoonlijke wensen past en daarnaast een prijs waar u zich goed bij voelt. Ervaar het zelf in onze prachtige showroom.

U kiest voor Baars Topkeukens omdat:

U persoonlijk advies op maat wilt
Geen behoefte heeft aan opdringerige verkopers
Een eerlijke, nettoprijs verwacht
Minimaal 5 jaar garantie wilt
Op zoek bent naar A-merk keukens en apparatuur
Vakkundige montage en nazorg verlangt
Zekerheid zoekt (Baars Topkeukens is aangesloten bij Europa’s inkooporganisatie, MHK)

Geen verrassingen achteraf

Wij geven u direct een eerlijke, nettoprijs zonder te werken met stuntprijzen of zogenaamde speciale kortingen. Wij leveren volledige, kwalitatieve keukens zoals afgesproken en verzorgen de complete installatie, inclusief inbouwapparatuur van top A-merken. Zo weet u namelijk vooraf wat u achteraf kunt verwachten.

Vraag gratis ons boek ‘Boek Vooraf’ aan

De aanschaf van een nieuwe keuken geeft veel stof tot denken. Om u hiermee te helpen, hebben wij het boek ‘Boek Vooraf' ontworpen. Vol met inspiratie en antwoorden op uw vragen.

Baars Topkeukens

Heeft u vragen over de mogelijkheden?

Kom langs in onze showroom in Hengelo. Bekijk ons adres en de openingstijden op onze contactpagina.