Onze keukens

Ons keuken assortiment

Of u nu op zoek bent naar een stoere, industriële keuken of juist een moderne keuken; bij Baars Topkeukens vindt u altijd de keuken die bij u en uw budget past.

Ziet u uw droomkeuken niet staan? Kom dan langs in onze sfeervolle showroom of maak een afspraak.

Selectiv XL SHERWOOD

Wàt een ruimte heeft u in deze riante keuken! Zo veel werk- en bergruimte en toch heeft u alles in de Selectiv XL SHERWOOD binnen handbereik. De brede kasten zijn uitgevoerd in Sherwood eiken zwart en beschikken bovendien over brede zwart metalen-grepen. Het ruime werkblad is van keramiek. Dankzij het luxe fornuis van Steel is koken een feest.

 

 

Selectiv XL TP + Pur

Stijlvol, ongekunsteld en bovendien trefzeker: deze strakke Selectiv XL TP + Pur keuken is alles wat u van een keuken verwachten mag. De keuken is niet alleen trendy, maar heeft ook veel slimme bergruimte en is super handig dankzij z’n uitgebalanceerde indeling. De mat zwarte kasten hangen in zwevende opstelling aan de muur of zijn robuust op de vloer geplaatst. Luxe topkwaliteit inbouwapparatuur is in ruime mate aanwezig en uitgevoerd in tijdloos black steel. Onmiskenbaar een keuken van grote klasse.

Selectiv XL RIVA + Fenix

Een huiselijk karakter en een zakelijke uitstraling gaan hand in hand in deze indrukwekkende keuken. Greeploze kasten ondersteunen het compacte werkeiland en de brede laden bieden daarnaast bergruimte in overvloed. Warme houtpanelen omlijsten de zwarte inbouw apparatuur en daarnaast kleurt het witte werkblad stijlvol witte en houten fronten. De Selectiv XL RIVA + Fenix is een sterk staaltje keukenkunst.

Selectiv GL TOP

Deze strakke Selectiv GL TOP keuken is alles wat u van een keuken verwachten mag. De keuken met keukeneiland heeft veel slimme bergruimte. De keuken heeft strakke greeploze kasten. Luxe zwarte inbouwapparatuur van topkwaliteit is in ruime mate aanwezig. Deze prachtige keuken is een lust voor het oog.