Waarom Baars Topkeukens | KeukenSpeciaalzaak
Loader

Baars Topkeukens is uw keukenspeciaalzaak

Niet zomaar een kwaliteitslabel

U kunt bij heel veel keukenshowrooms een keuken kopen. Er zijn daarentegen niet veel partijen waar u er zeker van kunt zijn dat uw keuken volledig afgestemd wordt op uw persoonlijke wensen en gebruik, maar waar u ook altijd een eerlijke prijs betaalt. Keukenzaken met het kwaliteitslabel Uw KeukenSpeciaalzaak garanderen u de beste kwaliteit én een plezierige manier van kopen.

U bent op zoek naar een nieuwe keuken…

en wilt er zeker van zijn dat u op een eerlijke manier behandeld wordt. Dat lijkt misschien volkomen logisch, maar toch zijn er ontelbare voorbeelden en verhalen die het tegendeel bewijzen. Bij Baars Topkeukens hanteren wij een transparante werkwijze waarin 7 kernwaarden centraal staan. Die werkwijze staat garant voor een perfect eindresultaat: de keuken die het best bij uw persoonlijke wensen past en altijd voor een prijs waar u zich goed bij voelt. Wij heten u van harte welkom in de showroom.

Daarom doet u liever zaken met ons

U persoonlijk advies op maat wilt
Geen behoefte heeft aan opdringerige verkopers
Een eerlijke, nettoprijs verwacht
Minimaal 5 jaar garantie wilt
Op zoek bent naar A-merk keukens en apparatuur
Vakkundige montage en nazorg verlangt
Zekerheid zoekt (Baars Topkeukens is aangesloten bij Europa’s inkooporganisatie, MHK)

Geen verrassingen achteraf

Wij geven altijd direct een eerlijke prijs. Een keuken kopen gaat bij ons niet met stuntprijzen of speciale kortingen. Wel leveren wij een volledige keuken zoals afgesproken en monteren we hem perfect voor u. Uiteraard tegen de vooraf afgesproken prijs en voorzien van inbouwapparatuur van A-merken. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent.