Baars Topkeukens

Bij ons krijgt u alle persoonlijke aandacht die bij aanschaf van uw droomkeuken noodzakelijk is. Wij zijn door ons uitgebalanceerde leveringspakket in staat om voor elke beurs een optimale prijs/kwaliteit verhouding te leveren.

frank-baars

Frank Baars, Baars Topkeukens Hengelo

Bij planning en visualisering van uw keuken, maken wij gebruik van de modernste technieken. Met behulp van onze computer kunt u een virtuele reis door uw nieuwe keuken maken. Wanneer u eenmaal uw keuken heeft uitgekozen, krijgt u van ons een gespecificeerde prijsopgave. Zo weet u vooraf wat uw droomkeuken gaat kosten.

Bij ons is de klant koning. Dus ook uw wensen voor wat betreft de montage worden gehonoreerd. Wij leveren op het afgesproken tijdstip en dragen zorg voor een vlekkeloze montage. Mocht er onverhoopt toch iets aan uw keuken mankeren? Onze service eindigt niet bij de voordeur. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit wat wij voor jaren kunnen garanderen.

 

Baars Topkeukens is Uw KeukenSpeciaalzaak

uw-keukenspeciaalzaak-baarsNiet zomaar een kwaliteitslabel

U kunt bij heel veel keukenshowrooms een keuken kopen. Er zijn daarentegen niet veel partijen waar u er zeker van kunt zijn dat uw keuken volledig afgestemd wordt op uw persoonlijke wensen en gebruik, maar waar u ook altijd een eerlijke prijs betaalt. Keukenzaken met het kwaliteitslabel Uw KeukenSpeciaalzaak garanderen u de beste kwaliteit én een plezierige manier van kopen.

Keukenshowroom

Onze showroom biedt plaats aan een groot aantal keukenopstellingen die u een goed beeld geven van de mogelijkheden. Bij ons kunt u keukens van verschillende merken bekijken variërend van modern, tijdloos tot nostalgisch.

Bijzonder veel keus

Bij Baars Topkeukens kunt u een keus maken uit keukens van de bekende merken. Voor elke keuken hebben we bijpassende apparatuur. En uiteraard een uitgebreide collectie bladen in diverse materialen als glas, graniet, beton of composiet. Zo wordt uw keuken precies zoals u dat wenst.